组卷网 > 知识点选题 > 体裁分类
更多: | 只看新题 精选材料新、考法新、题型新的试题
解析
| 共计 13569 道试题
文章大意:这是一篇说明文。文章解释了人们把钱捐给慈善机构背后的科学原因。

1 . This question has fascinated behavioural scientists for decades: why do we give money to charity?

The explanations for charitable giving fall into three broad categories, from the purely altruisic (利他的)— I donate because I value the social good done by the charity. The “impurely” altruistic— I donate because I extract value from knowing I contribute to the social good for the charity. And the not-at-all altruistic— I donate because I want to show off to potential mates how rich I am.

But are these motives strong enough to enable people to donate as much as they would want to? Most people support charities in one way or another, but often we struggle to make donations as often as we think we should. Although many people would like to leave a gift to charity in their will, they forget about it when the time comes.

Many people are also aware that they should donate to the causes that have the highest impact, but facts and figures are less attractive than narratives. In a series of experiments, it was found that people are much more responsive to charitable pleas that feature a single, identifiable beneficiary(受益者), than they are to statistical information about the scale of the problem being faced. When it comes to charitable giving, we are often ruled by our hearts and not our heads.

The good news is that charitable giving is contagious—seeing others give makes an individual more likely to give and gentle encouragement from an important person in your life can also make a big difference to your donation decisions— more than quadrupling them in our recent study. Habit also plays a part— in three recent experiments those who volunteered before were more likely to do donate their time than those who had not volunteered before.

In summary, behavioural science identifies a range of factors that influence our donations, and can help us to keep giving in the longer term. This is great news not just for charities, but also for donors.

1. What can we learn about people who do charitable giving?
A.Most people support charity as often as they think they should.
B.Some people don’t want to leave a gift to charity until the time comes.
C.Those who donate because they can gain an advantage are purely altruistic.
D.Some people send money to charity simply to tell others they are wealthy.
2. In which way will people donate more willingly?
A.Not revealing the names of the donors.
B.Showing figures about the seriousness of the problem.
C.Telling stories that feature a single, recognizable beneficiary.
D.Reminding people to write down what to donate in the will in advance.
3. What does the underlined sentence in paragraph 5 mean?
A.People will learn from others and follow the suit.
B.Many people are familiar with charitable giving.
C.Charitable giving helps the beneficiary in all aspects.
D.Charitable giving can bring a lot of benefits to donors.
4. What is the writing purpose of the passage?
A.To persuade more people to donate.
B.To explain the science behind why people donate.
C.To criticize some false charitable giving behaviours.
D.To explore approaches to making people donate more.
2024-05-01更新 | 66次组卷 | 2卷引用:浙江省绍兴市上虞区2023-2024学年高二上学期期末教学质量调测英语试题(含听力)
文章大意:这是一篇说明文。文章主要讲述了疫情没有改变人们对表情符号的使用情况。

2 . The pandemic has affected nearly all aspects of modern life, from the clothes we wear to the food we eat. There is one thing, however, that has remained almost unchanged: the emojis we send.

According to data from the Unicode Consortium (统一码联盟), nine of the 10 most-used emojis from 2019 also ranked among the top 10 this year. The tears of joy emoji ranked No.1, despite members of Gen Z deeming it uncool.

“It speaks to how many people use emojis. If emojis were a purely Gen Z thing, then you wouldn’t see it so highly ranked,” said Alexander Robertson, an emoji researcher at Google. “Because of the large number of people using emojis, even if one group thinks something is lame, they have to be a really big group to affect these statistics.”

And it makes sense that Gen Z would think that certain emojis aren’t fashionable. It’s part of the “teenager experience of creating a sense of subculture where there’s a right way and a wrong way of behaving.” Plus, there is a range of laughter that can be expressed: There’s light chuckling. There’s acknowledgement laughter, which is just a marker of empathy. Using emojis, such as the skull face (“I’m dead”) or crying face ( uncontrollable tears of laughter), can help to illustrate that range.

“It basically indicates that we have what we need to communicate a broad range of expression, or even very specific concepts,” Mr Robertson said. “You don’t necessarily need a Covid emoji.”

“We did see a rise in the use of the virus emoji. But it wasn’t made remotely into the most-commonly used ones because we still had plenty to laugh about and plenty to cry about, whether it was because of the pandemic or not,” said Lauren Gawne, a senior lecturer in linguistic at La Trobe University in Melbourne, Australia.

“Even in the midst of this massive global pandemic that preoccupied so much of our time,” She added. “We still spent a lot of time wishing each other happy birthday or checking or laughing about some new and unexpected elements of this slow-burning weirdness.”

1. Why does the tears of joy emoji ranked No.1 despite the dislike from the Z generation?
A.The emoji is a purely Z generation thing.
B.The Z generation are too young to influence the rank.
C.Though they dislike it, the Z generation vote for it ultimately.
D.The Z generation take up a very small portion in emoji users.
2. What does the underlined “it” in paragraph 6 refer to?
A.the virus emojiB.a Covid emoji
C.the use of the virus emojiD.the rise in the use of the virus emoji
3. Why wasn’t the virus emoji popular according to Lauren Gawne?
A.The massive global pandemic has come to an end.
B.The pandemic has little influence on people’s daily life.
C.We have a broad range of expression for communication.
D.Some new and useful emojis are created to replace the virus emoji.
4. What is probably the best title for the passage?
A.The Pandemic and the Emoji.
B.Gen Z, the Emoji Generation.
C.The Emoji of the Year.
D.The Rise of Virus Emoji
2024-04-21更新 | 31次组卷 | 1卷引用:浙江省绍兴市上虞区2023-2024学年高二上学期期末教学质量调测英语试题(含听力)
完形填空(约170词) | 适中(0.65) |
名校
文章大意:这是一篇新闻报道,文章主要报道了印度东部奥里萨邦发生三列火车相撞的重大事故。

3 . More than 200 people were killed and 900 others injured in a major accident Friday evening involving three trains in the eastern Indian state of Odisha, officials said on Saturday.

At least 233 people ____ and about 900 were injured in the ____, and the number of death is ____ to increase further.

According to officials, the Coromandel Express, which runs from Kolkata to Chennai, hit the Yashwantpur-Howrah Express, which derailed (脱轨). A cargo train was also said to be ____ in the accident.

Officials said the ____ of the collision was so ____ that carriages of the two trains climbed atop each other, ____ deaths and injuries to passengers. A large number of passengers were ____ inside the derailed coaches.

____ after the accident, rescue teams, health officials, police, and fire services rushed to the ____. A large crowd of locals ____ reached the spot to help the injured.

All the health facilities nearby were ____ alert. Meanwhile, the injured were ____ to the hospital throughout the night.

Indian Prime Minister Narendra Modi has ____ grief over the ____ of lives in the accident and condolences (吊唁) are pouring in from various quarters.

1.
A.recoveredB.diedC.attendedD.failed
2.
A.contentB.courseC.accidentD.position
3.
A.pleasantB.proudC.likelyD.similar
4.
A.involvedB.visitedC.interestedD.required
5.
A.solutionB.impactC.expressionD.struggle
6.
A.luckyB.largeC.wordsD.severe
7.
A.cloningB.savingC.raisingD.causing
8.
A.beliefB.trappedC.luckD.concern
9.
A.UndoubtedlyB.GraduallyC.ImmediatelyD.Secretly
10.
A.spotB.locationC.stationD.hospital
11.
A.besidesB.alsoC.howeverD.therefore
12.
A.put onB.put upC.put outD.put off
13.
A.admittedB.addictedC.devotedD.applied
14.
A.rewardB.persuadeC.expressedD.inspire
15.
A.mottoB.remarkC.lessonD.loss
2024-04-21更新 | 27次组卷 | 1卷引用:广东省鹤山市鹤华中学2022-2023学年高二下学期期末模拟考试英语试卷
阅读理解-阅读单选 | 较易(0.85) |
文章大意:这是一篇应用文。文章主要介绍了一项名为“我是科学家”的项目以及参与该项目的一些科学家的故事。

4 . A project called “I Am A Scientist” is giving middle and high school students the opportunity to interact with modern-day researchers. Below are stories from some of the scientists who are involved in the program.

Noor Al-Alusi, Epidemiologist (流行病学家)

“I have a black belt in Taekwondo (跆拳道). I am driven by a deep desire to help others. I believe that all people have a fundamental right to health care.”

Her work: During the Zika epidemic, Al-Alusi met with the communities that had been hardest hit by the virus, using data and mathematical models to keep them safe and healthy.

Background: Al-Alusi was born in California but her parents emigrated from Iraq. This experience provided her with an understanding of the health needs of the immigrant community.

Ryoji Amamoto, Neurobiologist (神经生物学家)

“I’m a huge sports fan. I’ve traveled to more than 40 countries. I’m a licensed scuba diver but a terrible swimmer. I hated science in high school.”

His work: Amamoto studies the tiny but amazing brains of animals that have a superpower — the ability to regenerate. He learns what factors help these special brains regrow, so that we can try to treat diseases like Parkinson’s.

Background: Amamoto lived in Japan until the age of eight, when his family moved to Chicago. He had to overcome major language barriers which saw him shift between speaking English at school and Japanese at home.

Yamicia Connor, Physician Scientist

“I once competed in a robot competition. I love Beyonce. I love cooking. I’m a doctor who studies ways to improve women’s health.”

Her work: Connor is a doctor at a hospital in Boston where she studies cancer cells in a lab using microscopes and computers, but she also works directly with patients who are undergoing tests for new cancer treatments.

Background: Growing up in Florida, Connor was a serious kid who stressed about the little things. She was into her schoolwork and loved to put on plays with her friends in which she would organize the whole thing and assign everyone a role.

1. What can the students know about the scientists through the program?
A.Their education experience.B.Their gender and religion.
C.Their personal interests.D.Their career planning.
2. What is Noor Al-Alusi’s job?
A.Studying amazing brains which can regrow.
B.Using data and mathematical models to fight against viruses.
C.Understanding the health needs of the immigrant community.
D.Working with patients who are undergoing tests for new cancer treatments.
3. Where is the passage probably from?
A.A magazine.B.Award words.
C.A science paper.D.A health website.
2024-04-20更新 | 50次组卷 | 1卷引用:浙江省绍兴市上虞区2023-2024学年高二上学期期末教学质量调测英语试题(含听力)
智能选题,一键自动生成优质试卷~
文章大意:本文为一篇记叙文,讲述了已故女性建筑师哈·哈迪德(Zaha Hadid)的生平,作品及伟大的影响。

5 . It is difficult to name a female architect more iconic than Zaha Hadid, whose name can be translated from Arabic as glorious. She passed away five years ago at the age of 65, but the impact she has left on the world of architecture is profound.

Hadid was born into an upper-class Iraqi family in 1950. At the very beginning, she wanted to become a mathematician and studied science at the American University of Beirut, But at some point she realized that she preferred shapes to numbers. And she turned her concentration to architecture and went to London where she met the famous Dutch architect Rem Koolhaas.

“There are 360 degrees, so why stick to one?” Hadid once said. Despite her abundance of amazing ideas, before the beginning of the 90s, not a single building based on her blueprints had been built. Her highly expressive style, while initially criticized and believed to be crazy, is now regarded as pioneering work. Her striking contemporary architecture, inspired by natural landforms, has graced the skylines of major metropolitan cities.

“Women are always being told, ‘you’re not going to make it; It’s too difficult. You can’t do that Don’t enter this competition; You’ll never win it’,” Hadid said. “They need confidence in themselves and people around them for support.”

Never one to be boxed in by conventions, Hadid proved society wrong. She received her first prize, the “Gold Medal Architectural Design” for her British Architecture in 1982. From then on, the awards kept rolling in. But the true triumph for Hadid came in 2004. Her project for the London Olympics Aquatic Center won her the Pritzker Architecture Prize. She became the first woman and first Muslim to earn the award, making a name for herself and paving the way for female architects.

Hadid’s genius lives on in the array of many other spectacular buildings she has left behind in the world. Among them are the Guangzhou Opera House, the Beijing Daxing International Airport, as well as the Al Wakrah Stadium in Qatar where the 2022 FIFA World Cup will be held.

Hadid may be gone, but her global influence on a new generation of female architects is here to stay.

1. What made Hadid quit science to learn architecture?
A.Her talent in architecture.
B.Her interest in architecture.
C.Her difficulty in learning science.
D.Her encounter with Rem Koolhaas.
2. What can we learn about Hadid’s works?
A.Her architecture was inspired by mathematics
B.Her British Architecture won her the Pritzker Architecture Prize.
C.Her architecture style was too bold to be accepted at the very beginning.
D.Her works can only be found in European countries and the Middle East.
3. What does paragraph 4 mainly about?
A.The talk between Hadid and her colleague.
B.The reason why women fail to be architects.
C.The prejudice from society against women.
D.The difficulty Hadid faced being an architect.
4. What is the most profound impact Hadid has left on the world?
A.She formed a unique style.
B.She broke away from the convention.
C.She received various architecture awards
D.She encouraged other women architects.
2024-04-20更新 | 35次组卷 | 1卷引用:浙江省绍兴市上虞区2023-2024学年高二上学期期末教学质量调测英语试题(含听力)
阅读理解-阅读单选 | 较易(0.85) |
文章大意:本文为一篇说明文。文章讲述了祖父母和孙辈住在一起的好处及对于两辈人同住的一些建议。

6 . Grandparents are known as great companions (陪伴) and often give their grandchildren lots of love. Being a grandparent is a big job, but grandparents have a lot of experience. In many cultures, grandparents are looked up to as a source of wisdom (智慧).

Some kids live far away from their grandparents so they stay in touch by phone, through email, and with letters. Other kids live close to their grandparents, making it easy to visit often. And still other kids live with their grandparents.

Sometimes, the family is sharing the grandparents’ house and sometimes the grandparents move into the family’s house. Any change can be difficult to adjust (适应) to. But after the adjustment period, you might find you enjoy having someone else in the house and a new person to spend time with. If your grandparent needs help, you might be the one to lend a hand. And your grandparent might be able to help you by playing a game with you, telling the best stories or fixing you a snack after school.

Quite a few kids live with grandparents who take care of them in place of their parents. Kids who live with grandparents might miss their moms or dads and wish they could live with them instead. The grandparent may find it difficult to keep up with a kid and all of his or her needs. In this situation, both the kid and the grandparent should work together. Loving and caring for each other can be the glue that keeps everything together.

And one more thing: You might want to put the first Sunday after Labor Day on your calendar. Why? It’s Grandparent’s Day!

1. In many countries, grandparents ________.
A.look forward to having a jobB.live far away from their grandchildren
C.are regarded as rich in knowledge and experienceD.are considered to be the best friends and companions
2. We can learn from Paragraph 3 that ________.
A.kids don’t like to live with their grandparents
B.parents shouldn’t leave children to their grandparents
C.grandparents find it too hard to live with their grandchildren
D.living together does good to grandparents and grandchildren
3. How can kids and their grandparents get along well with each other?
A.By sharing the best stories.B.By having common interests.
C.By meeting each other’s needs.D.By loving and looking after each other.
4. In the last paragraph, the author reminds the kids________ .
A.to celebrate Grandparent’s DayB.to visit grandparents on Sunday
C.that Labor Day is an important dayD.that Grandparent’s Day is on Sunday
2024-04-19更新 | 56次组卷 | 1卷引用:山西省大同市浑源县第七中学2022-2023学年高一下学期期末考试英语试题
文章大意:本文为一篇记叙文,讲述了Rachel O’Neill号召妇女为非洲马拉维地区的女孩制作并捐赠连衣裙,并成立组织“非洲小礼服”来帮助全球孩子的故事。

7 . In 2005, Rachel O’Neill, of Rockwood, Michigan, was working full-time as an assistant in an engineering company. While _______ in a local charity, she’d never done any global volunteering. But after a travel in Africa for her fiftieth birthday, followed by a trip to Malawi, she said, “I felt I had to do something more.”

She was struck by the heavy work done by girls to _______ their families. “I wanted a way to honor them,” she says. She _______ a few women at her local church to make 1,000 simple _______, which were _______ to girls in Malawi.

Rachel _______ her goal that first year. As word spread, donations _______ in. “Dresses started coming every day from all over the country!” Rachel says. In 2008, without any _______ , she started a nonprofit organization called Little Dresses for Africa, with a goal of getting simple homemade dresses for girls(and pants for boys)in _______ communities, where people hardly change their ________ for a year.

So far, more than 10 million dresses have been donated to children in 97 countries, including the United States, though Africa remains a focus. The nonprofit runs a distribution center in Malawi and works ________ with community leaders there to distribute donated dresses and pants, which have proven the key to keeping girls in school.

“Nearly half of Malawi’s population is under age 14,” Rachel says, “We are ________ meeting their needs. For dress designs and donating information, go to littledressesforafrica.org. We only ask people to make high-quality, colorful clothes. ” She also asks for money to ________ shipping costs, estimated at $2 a dress. ________ donations have allowed Little Dresses for Africa to address other needs, including building more than 85 wells and two primary schools. “I couldn’t have done any of this on my own,” Rachel says, “But when you step out in ________ , miracles(奇迹)may happen.”

1.
A.activeB.internalC.elegantD.primitive
2.
A.loadB.preserveC.supportD.form
3.
A.interruptedB.preventedC.persuadedD.warned
4.
A.dressesB.cakesC.booksD.trousers
5.
A.ledB.donatedC.floatedD.leaked
6.
A.setB.achievedC.lostD.had
7.
A.floodedB.frozeC.divedD.took
8.
A.experimentB.exposureC.evidenceD.experience
9.
A.simpleB.harmoniousC.royalD.poor
10.
A.customsB.hairstylesC.clothesD.possessions
11.
A.violentlyB.directlyC.severelyD.hurriedly
12.
A.apart fromB.far fromC.absent fromD.tired from
13.
A.coverB.chargeC.shelterD.remove
14.
A.UrgentB.DistinctC.GenerousD.General
15.
A.troubleB.dangerC.faithD.silence
2024-04-17更新 | 34次组卷 | 1卷引用:安徽省芜湖市2022-2023学年高二下学期教学质量统测英语试题
阅读理解-阅读单选 | 适中(0.65) |
文章大意:本文为一篇说明文,介绍了在数字时代,网络数据的储存、组织和传送会造成巨大的碳排放,文章建议了几种方法可以减少数字碳足迹。

8 . The Internet’s carbon footprint is as bad as air travel. While it is difficult to measure precisely, estimates place it at over two percent of global greenhouse gas emissions(排放)—the same as the air travel.

Information may appear to spread around the world unseen to our eyes, but it actually passes through enormous data centers placed strategically about the globe, which store, organize and deliver everyone’s data. These centers are extremely energy intensive. In the EU, they consume close to three percent of its total energy usage and also require lots of water to prevent their computers from overheating. In the US, about a fifth of data centers draw water from already stressed water sources.

A typical spam email(垃圾邮件)emits around 0.03g of CO2 emissions, though longer messages read on a laptop can go all the way up to 26g. Now multiply that by 333 billion(roughly the number of emails that get sent every day in 2022). That puts all those work emails into perspective. One study found if every British adult sent one less “thank you” email a day, it would save 16, 433 tons of carbon a year. It even predicted that the ICT industry could account for up to a fifth of the world’s energy consumption by 2025.

However, there are measures that we can take to reduce our digital carbon footprint. For instance, you can unsubscribe from marketing and other spam emails and only subscribe to newsletters that you still regularly read. Have regular data checks where you delete old contact lists and other documents that no longer have any use. Keep a clean inbox and delete emails you no longer need.

1. Why does the author make a comparison in the beginning?
A.To present the digital carbon footprint.
B.To emphasize the importance of air travel.
C.To advise people not to travel by airplane.
D.To inform the disadvantages of the Internet.
2. What can we infer about data centers?
A.It enjoys a wide popularity.
B.It has various kinds of functions.
C.It causes large energy consumption.
D.It has quite a complex mode of operation.
3. What’s the purpose of mentioning the figures in Paragraph 3?
A.To draw the readers’ attention.
B.To illustrate a certain information.
C.To highlight the change of CO2 emission.
D.To stress the importance of reducing CO2 emission.
4. What’s the author’s attitude towards reducing digital carbon footprint?
A.Neutral.B.Optimistic.
C.Unfavorable.D.Concerned.
2024-04-17更新 | 43次组卷 | 1卷引用:安徽省芜湖市2022-2023学年高二下学期教学质量统测英语试题
文章大意:本文为一篇说明文。中国传统文化——茶道被列入联合国教科文组织非物质文化遗产名录,文章介绍了中国茶叶产品种类和传统加工工艺及相关茶文化等。

9 . The tea that has delighted and fascinated the world for thousands of years has finally received top-level global recognition as a shared cultural treasure of mankind. China’s traditional tea-making was added on Tuesday to the intangible cultural heritage list of UNESCO.

The traditional tea processing techniques and associated social practices in China consist of knowledge, skills and practices concerning the management of tea plantations, picking of tea leaves, manual(手工的)processing, drinking and sharing of tea. Since ancient times, Chinese people have been planting, picking, making and drinking tea. Tea producers have developed six categories of tea: green, yellow, dark, white, oolong and black teas. Together with reprocessed teas, such as flower-scented teas, there are over 2, 000 tea products in China.

Tea-related customs are not only found across the country, but also influence the rest of the world through the ancient Silk Road and trade routes. Tea is ubiquitous in Chinese people’s daily life, as steeped(浸泡)or boiled tea is served in families, workplaces, tea houses, restaurants and temples, etc. It is also an important part of socialization and ceremonies such as weddings and sacrifices. The practice of greeting guests and building relationships within families and among neighbors through tea- related activities is common to multiple ethnic groups, providing a sense of shared identity and continuity for the communities.

In China, 44 registered national-level intangible cultural heritage entries are related to tea. There are over 40 vocational colleges and 80 universities that have set up majors in tea science or tea culture, resulting in over 3,000 graduates specializing in tea production and art every year, according to the ministry.

China now has 43 items on the intangible cultural heritage list, continuing to be the most enlisted country in the world.

1. What can be learnt from the passage?
A.Chinese producers developed 44 categories of tea.
B.Tea is quite popular with people all over the country.
C.More than 2,000 tea products could be found in China.
D.There’ re about 300 graduates specializing in tea production every year.
2. What does the underlined word “ubiquitous” probably mean?
A.rareB.commonC.temporaryD.available
3. How does the author emphasize the promotion of tea culture in Paragraph 4?
A.By listing figures.B.By making definitions.
C.By giving examples.D.By making comparisons.
4. In which kind of book may this text appear?
A.A textbook.B.A travel journal.
C.A story book.D.A cultural magazine.
2024-04-17更新 | 73次组卷 | 1卷引用:安徽省芜湖市2022-2023学年高二下学期教学质量统测英语试题
阅读理解-阅读单选 | 较易(0.85) |
文章大意:本文为一篇记叙文。丢失爱犬的Sandy成立了“洛根的遗产”帮助其他需要帮助的宠物,本文讲述了Sandy和朋友救助小狗Cici并帮助她找新家的故事。

10 . No matter how many times Sandy has rescued an animal, she never gets over the casual cruelty some people display toward unwanted pets. When she lost her own “angel” dog, she started Logan’s Legacy to help other pets in need.

Sandy recently received a phone call about a small dog, possibly a puppy, that had been abandoned on a street. Since she was too far to help on, she called a friend who lives nearby to get there as soon as possible. When her friend Tom arrived, he found a tiny dog curled(蜷缩)in a tight ball with the chain firmly tied to a tree. Someone had left food and water for her, but the puppy was too frightened to eat or drink. Once gathered up in a blanket and placed into the back seat of the car, she began to get weak quickly from dehydration(脱水)and exhaustion.

The moment she got some water and food, the puppy made a rapid recovery, and her lovely and sweet personality could finally shine! “We have named her CiCi,” Sandy added, “She is feeling so much better. She has been observed at my place and she is doing great. This sweet baby girl will never feel fearful again, and won’t ever be abandoned again.” After winning hearts at Sandy’s office, CiCi has been approved for adopting and will soon leave for her new life. Sandy and her fellow rescuers are trying their best to find her the perfect family to love her and treat her with the respect all living creatures deserve!

1. What did Sandy feel it hard to overcome?
A.The casual humanity.B.The cruelty of humanity.
C.The kind human nature.D.The weakness of kindness.
2. How was the dog’s condition when first found?
A.She suffered a serious illness.
B.She had nothing to eat or drink.
C.She got lost far away from home.
D.She was scared and in poor health.
3. What will be CiCi’s probable future life?
A.She will stop taking medicine.
B.She will continue further treatment.
C.She will have a perfect match for home.
D.She will get on well with Sandy forever.
4. What can be the best title of this passage?
A.A Warm Home for CiCi
B.Dog Saved Heart Fulfilled
C.A Terrible Experience of CiCi
D.Saving Dogs Saving Themselves
2024-04-17更新 | 45次组卷 | 1卷引用:安徽省芜湖市2022-2023学年高二下学期教学质量统测英语试题
共计 平均难度:一般